top of page

Paino 

- kerralla ja lopullisesti haltuun! 

Suurin osa painonpudotukseen tähtäävistä ihmisistä kompastuu projektissaan liian kauaksi asetettuihin laihdutus tavoitteisiin tai liian isoja muutoksia edellyttävien mallien mahdottomuuteen.

 

Meillä keskityt onnistumaan yksittäisten, tehokkaiden ja motivoivien muutosten kautta, ja huomaat jopa nauttivasi matkasta. Meillä valmentaja kulkee kanssasi koko matkan - sen jokaisena päivänä - ollakseen tukena, saavutettavissa ja varmistaakseen suunnan.

Powerbase -metodilla onnistut siis varmasti - pysyvillä tuloksilla - kiristelemättä.

Se lähes kaikille tuttu fiilis, kun peilistä katsoo takaisin tyyppi, jonka vyötärölle on kertynyt pikkusen liikaa rengasta... niitä elämän jälkiä.

Se lähes kaikille tapahtunut huomaamaton muutos, kun enempää ajattelematta ostaa itselleen tasaisin väliajoin vähän isommat housut ja paidat, puvun takki kiristää ja vyöhön pitää tehdä uusi reikä, sinne väärään päähän.. 

On kaksi tapaa suhtautua yllä mainittuihin tilanteisiin; muuttua "kehopositiiviseksi" ja oppia hyväksymään itsestään isompi ja löysempi versio (tasaisin väliajoin aina uudestaan) tai tarttua toimeen ja tehdä muutos. 

 

Suurin haaste toimeen tarttumisessa on se, ettei ole helppoa tietää mihin varsinaiseen toimeen pitäisi ensimmäiseksi tarttua ja miten jatkaa sen jälkeen - siinä me astumme kuvaan ja varmistamme painonpudotus projektisi onnistumisen.

Kun tiedät haluavasi mieluummin tarttua toimeen, kerro se meille ja me hoidamme loput. 

watching-weight-can-be-harmful.jpg
Black Background

A little progress each day adds up to big results.

On täysin ymmärrettävää, jos kontrolli oman kehon hyvinvoinnista on lipsunut vuosien aikana ruuhka-arjessa ja työ- tai urakiireissä. Tai kierre huonompaan suuntaan lähtee liikkeelle jostain, eikä sitä ensin oikein huomaa ja myöhemmin ei saa hallintaan.  

Tietyistä toimintamalleista tulee rutiininomaisia, ja tilanteella on taipumus valua huonompaan suuntaan pikkuhiljaa. Lähes jokainen kokee yllätyksenomaisen hetken, jolloin lopulta huomaa, mitä vuosien varrella omalle keholle ja energiatasoille on tapahtunut. 

Tilanteen ymmärtäminen on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan. Kun tilanne on ymmärretty, tulee useimmille tarve tehdä nopeasti asiaan muutos, ja ryhdytään etsimään mahdollisimman nopeata keinoa nähdä toivotunkaltainen muutos. Ja siitä on esimerkkinä uskomaton määrä erilaisia dieettejä, pikadieettejä ja ohjelmia, joissa luvataan nopeita muutoksia ja vielä helposti - ei edes tarvitse treenata.. Tavoitteet asetetaan korkealle  ja inspiraation hetkellä ollaan valmiita tekemään todella isoja arkeen vaikuttavia muutoksia, sekä olemaan käytännössä syömättä ravintoaineita ollenkaan. 

Yllä mainittu malli ei kuitenkaan suurimmalla osalla pitkällä tähtäimellä toimi, vaan tekemisestä tulee jojoilua. Tavoitteet asetetaan helposti liian koviksi, muutokset joita tehdään ovat liian isoja ja niitä on liian monta, jotta ihminen jaksaisi pitää niistä kiinni. Tilanne muuttuu taisteluksi ja kiristelyksi, josta mieluummin luovutaan, kuin että sitä jaksaisi jatkaa. Motivoitunut aloitus vaihtuu nopeasti pettymysten vuoristoradaksi. Ja se ei ole edes terveellistä.

Me ymmärrämme tilanteen ja tiedämme, mitä sen korjaaminen vaatii. Me haluamme edetä tavoitetilaan tekemällä pieniä asioita arjessa oikein ja kokemalla pieniä voittoja jatkuvasti pitkin matkaa. Henkinen puoli on valmennuksessa koko ajan läsnä, rutiinien muuttamisella oikeanlaisiksi saamme pysyvät vaikutukset, oikeanlainen ravitsemus pitää vain oppia ottamaan mukaan elämään ja fyysinen harjoittelu luo kertoimen tulosten saavuttamisen nopeudelle ja tekee tuloksista pysyviä. Ja kehostasi terveellisen paikan olla.   

On siis enemmän kuin ok sanoa ääneen, että nyt riittää - ja on enemmän kuin ok muokata omaa kehoa sellaiseksi, kuin mihin on tyytyväinen tai mikä jopa ylittää odotukset. Ylipainoa tai tukevuutta ei tarvitse oppia omalla kohdallaan hyväksymään tai sietämään, jos ei halua.

 

Milloinkaan ei ole liian myöhäistä alkaa tekemään muutosta. 

Kaiken lisäksi:

Meillä saat käyttöösi yksityisen valmennuskeskuksemme ja henkilökohtainen valmentajasi on tukenasi ja turvanasi jokaisessa vaiheessa, aloituksesta tavoitteen saavuttamiseen saakka. 

White Background
Katrinin muutos

Katrin teki upean elämäntapamuutoksen valmennuksessamme. 

Hän pudotti painoa yli 25kg reilun 6kk aikana ja kuten kuvasta näkee niin itseluottamus kasvoi huikeasti ja nyt elämä hymyilee ihan eri tavalla. 

Nyt on sinun vuorosi! 
Tee muutos avullamme - aloita varaamalla tutustumiskäynti tai kehon kuntokartoitus alta.

Painonpudotus CTA
bottom of page