top of page

Haluatko parantaa suorituskykyäsi yleisesti, pystyä suorittamaan jonkun urheilun isoista tapahtumista tai vaikka kilpailla tietyssä lajissa?
 

Powerbasen valmentajien kanssa treenaat turvallisesti, kehittävästi ja onnistut varmasti!

Tehokkaan harjoittelun ja järkevän optimoinnin huomioiva valmennuspolkumme takaa tulokset, on tavoitteesi melkeinpä mikä vain

"Real talents feel always comfortable in studying more" 

Siihen on syynsä, miksi huippu-urheilijat käyttävät valmentajia harjoittelunsa tukena. Ihan samoista syistä jokaisen kannattaa käyttää valmentajaa harjoittelunsa tukena.

Valmentaja pitää huolen siitä, että fyysinen tekeminen on juuri sitä mitä sen pitää olla, henkistä puolta kehitetään fyysisen mukana ja oikein mitoitettu sekä ajoitettu lepo kruunaa kaiken. 

Kuormitusfysiologia ei ole tähtitiedettä ja sen teoriassa osaaminen ei ole varsinainen ongelma. Sen yksilöllinen käytäntöön soveltaminen on se haastavampi osio ja siinä onnistuvat parhaiten kokeneet ja kouluttautuneet valmentajat.

Kuten Powerbasen valmentajat, jotka ovat käyneet valmennettaviensa kanssa harjoittelun polut läpi ja onnistuneet viemään eri lähtökohdista erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja ihmisiä tavoitteisiinsa.  

Uskomme vahvasti siihen, että valmentajiemme kanssa mikä tahansa on mahdollista kenelle tahansa.  

Bike Race
Black Background

If you do what you've always done - you'll get what you've always got! 

The Diamond of Powerbase Coaching

 

Valmennusfilosofiamme voi muotoilla timantin muotoon. Jos kokonaisuudessa eri osa-alueiden välillä ei ole tasapainoa - timantti kaatuu. Kokonaisuus muodostuu lähtötilanteen ja tavoitteen mukaisesta harjoittelusta, liikkuvuudesta, ravitsemuksesta, levosta, aerobisesta kunnosta sekä henkisestä vahvuudesta. 

Viemme jokaisen valmennettavamme osa-alueiden väliseen tasapainoon keskittymällä kuitenkin koko ajan harjoittelemaan tavoitetta kohti. Powerbasella ei tuhlata aikaa junnaamalla paikallaan millään osa-alueella, vaan progressiivinen eteneminen on varmaa jatkuvasti. 

Testaamme erittäin monipuolisella testikonseptilla kulloinkin olennaisia tekijöitä ja ominaisuuksia tiiviisti, ja omakohtaisten testien tulokset ovat avoimesti kyseisen valmennettavamme nähtävissä. Kun on itse myös koko ajan kartalla siitä, mitä tapahtuu, niin se oma tekeminen kokonaisuudessa alkaa hiljalleen muokkautumaan tavoitteiden saavuttamista tukevaksi.  

 

Sen vuoksi lupaammekin, että tarjontamme on monipuolisempaa ja laadukkaampaa kuin perus personal training.

White Background
oliver felixson

Kiitos vielä näistä 4 viikosta, meni kyllä tosi nopeasti..

 

Mä olen kyllä täysin samaa mieltä siitä että saatiin ihan jäätävää tulosta näin lyhyessä ajassa! 

 

Mun taustat huomioon ottaen, niin tää on mulle ittellekin yllätys että oikeasti näin ”pienellä” työllä voi näin hyvin tarttua voimaa ja räjähtävyyttä.😆

Pienellä tarkoitan sitä että lätkän parista tottuen pitäs joka päivä 2x päivässä treenata ja ihan veren maku suussa koko ajan olla. Näköjään järjellä voi joskus tehdä paljonkin😂👍 

 

Pyysit vähän palautetta: 

Mä ainakin tykkäsin siitä että suo kiinnostaa palautuminen niin paljon, ittekki rupeen miettimään enemmä just Ouran kautta yms.

Noista reeneistä, kiva ja helpottaa reenaamista kun joku oikeasti katsoo joka toiston että on puhtaita yms.

- Valmennettava Oliver Felixson

Nyt on sinun vuorosi! 
Tee muutos avullamme - aloita varaamalla tutustumiskäynti tai kehon kuntokartoitus alta.

Suorituskyky CTA
bottom of page