top of page

Kun haluat täyttää vaatteesi mielummin lihaksilla, tai kun haluat, että harjoittelusi tulokset näkyvät ulospäin!

Tehokkaan voimaharjoittelun ja järkevän optimoinnin huomioiva valmennuspolkumme takaa jokaiselle varmat tulokset.

 

Meillä ammattitaitoiset valmentajat eivät tuhlaa kenenkään aikaa.

"Kaikki arkiset asiat hoituvat helpommin" 

"Huomaan nykyään saavani ihailevia, ja ehkä joskus vähän kateellisiakin katseita perääni, kun treenaamiseni vihdoin näkyy ulospäin"

Nämä ovat monen valmennettavan suusta kuultuja lauseita, kun kehon voimatasoja on kasvatettu. Ja tavoitteena ei ole ollut kilpailuihin osallistuminen, vaan yksinkertaisesti halu olla energisempi, voida paremmin ja näyttää siltä, miltä itse haluaa. 

Se, että haluaa olla vahvempi ja myös näyttää siltä, ei ole väärin eikä pinnallista. Se on ennemminkin järkevää. Voimaharjoittelun kautta saavutettujen tulosten hyödyt ovat moninaiset ja menevät paljon syvemmälle, kuin vain ulkonäköön.  

Vahvat lihakset, lihasmassan lisääntyminen ja tehokas lihaskuntoharjoittelu parantavat suorituskykyä ja vastustuskykyä, ehkäisevät kiputiloja, osteoporoosia ja sarkopeniaa, eli lihaskatoa. Lisätyn lihasmassamäärän on jopa todettu vaikuttavan positiivisesti eliniän pituuteen.

Vahva fysiikka ja tyytyväisyys omaan ulkomuotoon kasvattavat myös henkistä hyvinvointia ja itseluottamusta. Nämä taasen korreloivat suoraan onnellisuuden kokemiseen ja ylipäätään sitä kautta elämässä pärjäämiseen. 

Eli, on vain tehtävä 100% päätös. Meidän kautta sinusta tulee vahvempi ja tulet näyttämään vahvemmalta, voit paremmin ja olet energisempi niin fyysisesti kuin henkisestikin, samalla saat myös enemmän toimintakykyisiä vuosia omaan elämääsi. Powerbase valmennuskeskus, voimaharjoittelumoduulit, ammatilaisten valmentamina, ovat sinulle se oikea valinta. Aina. 

Me olemme olemassa valmennettaviamme varten. 

Core Challenge
Black Background

If it doesn`t challenge you - it doesn`t change you! 

Muutosta haluavilla ei ole helppoa. Vaihtoehtoja löytyy lukematon määrä ja kaikkialla luvataan samat tulokset. 

Powerbase-metodi toimii, koska se on monen eri osa-alueen pitkälle mietitty kokonaisuus. Se on taustalla kulkeva iso suunnitelma, jonka avulla varmistutaan siitä, että suunta on jatkuvasti progressiivinen haluttua lopputulosta kohti. Se on yksittäiset aikakaudet ison suunnitelman sisällä, joiden avulla varmistetaan se, että harjoittelu on monipuolista, ja että jokaista osa-aluetta harjoitetaan progressiivisesti. Se on yksittäiset treenit kausien sisällä, joiden avulla varmistutaan siitä, että harjoitteet pysyvät laadukkaina treenien jokaisen minuutin. 

 

Powerbase-metodi toteutetaan myös täysin ammattilaisten valmentamana, jolla varmistutaan siitä, että tekeminen on aina yksilöllisesti laadukasta. Mitä tahansa voi suunnitella valmiiksi, mutta jokaisen valmennettavan ollessa yksilö, ei valmiiksi suunniteltua voi tuloksellisesti tai terveellisesti valmentaa kaikille samalla tavalla ja sellaisenaan. 

Powerbase yhdistää kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajat valmiiksi tehtyyn kokonaisvaltaiseen suunnitelmaan, jossa pienimmätkin yksityiskohdat on otettu etukäteen huomioon. Powerbase-metodissa jokainen treeni vie progressiivisesti kohti tavoitetta - se tuo nopeasti tuloksia, sekä säästää sinulta aikaa. 

Kannattaa vain valmistautua vastaamaan ystäville treenivinkki-uteluihin, kun he huomaavat muutoksesi!  ​

White Background
valmentaja juha vennola muutos

Progressiivisen harjoittelun avulla olen itse kasvattanut lihasmassaani lähes +13 kg verran rasvaprosentin ollessa kuvissa lähes sama. Fyysisten muutosten lisäksi itseluottamukseni ja rohkeuteni tarttua uusiin haasteisiin on täysin toista luokkaa. 

Voimaharjoittelu on siis ehdottomasti muutakin kuin pelkkiä fyysisiä muutoksia! 

- Valmentaja Juha Vennola

Nyt on sinun vuorosi! 
Tee muutos avullamme - aloita varaamalla tutustumiskäynti tai kehon kuntokartoitus alta.

Vomaharjoittelu - CTA
bottom of page