top of page

Nosta omaa arvoasi
elämän kaikilla osa-alueilla

Näemme Powerbasessa jokaisella yksilöllä olevan markkina-arvo; 
korkea, neutraali tai matala.

Mikä tahansa se on tällä hetkellä, se voi aina olla korkeampi - eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa tai jatkaa sen rakentamista!

Olemme olemassa auttaaksemme kaikkia nostamaan markkina-arvoaan korkeammalle, ja kaikki alkaa tavoitteesta olla fyysisesti vahva ja suorituskykyinen, sekä fysiologisesti terve.

Vahva, terve ja toimintakykyinen keho lisää itseluottamusta ja kohottaa itsetuntoa, jotka ovat avaintekijöitä saavuttaaksemme henkisesti terveen, päättäväisen ja resilienssin tilan.
Yhdessä  kehittyessään nämä ominaisuudet nostavat markkina-arvoasi korkeammalle ja korkeampi markkina-arvo puolestaan ennakoi menestystä.

Powerbasessa ymmärrämme tämän, ja haluamme auttaa juuri sinua nostamaan omaa markkina-arvoasi yksityisellä all-inclusive valmennuskeskuksellamme. 

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista valmentajista, joilla on kokemusta valmennuksesta, Personal Trainingista, uusien Personal Trainerien kouluttamisesta, Personal Trainer -yritysten johtamisesta ja valmennuspäällikkönä toimimisesta, yhteensä yli neljän vuosikymmenen ajalta.

Osaamme auttaa kaikkia pääsemään mistä tahansa lähtökohdasta mihin tahansa yhdessä asetettuun tavoitteeseen, joko valmennuskeskuksessamme, tai etänä online-valmennusjärjestelmämme kautta.

Tulokset 100% taattu.

Kokeile ensimmäiset 4 viikkoa riskittä.

Lupaamme, että meillä saat tuloksia, joten tarjoamme 28 päivän rahat takaisin -takuun.


Jos siljoitat itseesi luottamalla meihin, me varmistamme menestyksesi.

priorisoi hyvinvointisi - työkirja

Lataa veloitukseton e-kirja!

Tämä työkirja auttaa pohtimaan omaa ajankäyttöä ja energiatasoja arjessa ja löytämään sinne uusia energiaa tuovia lähteitä.

Työkirjan kysymysten avulla hahmotat paremmin toimintamallejasi sekä asiat, joihin voit itse vaikuttaa. Näin ollen pystyt siirtämään focuksen hyvinvointisi kannalta tärkeimpiin asioihin.

Kari A.

"Parhaita treenejä mitä olen tehnyt"

Palvelumme

gray background.jpeg

Aloita treenit Powerbasella, henkilökohtaisen valmentajan avustuksella, varaamalla itsellesi kehon kuntokartoitus.

bottom of page