top of page

YKSILÖVALMENNUS

Miksi saat meiltä suomen parasta valmennusta

Koska me olemme purkaneet yksilövalmennuksen osa-alueet palasiksi ja yhteensä laskettuna kymmenien vuosien kokemuksen kautta kasanneet palasista parhaimman henkilökohtaisen valmennuksen kokonaisuuden.

Koska me olemme purkaneet satojen valmennusasiakkaiden kokemukset pienimpiin yksityiskohtiin ja olemme samalla oppineet, mitkä asiat ovat juuri valmennettavien kannalta merkityksellisiä.

Koska meillä on perustana yksilöllisesti suunnitellut progressiiviset valmennusmoduulit. Moduulien avulla kehittymisesi on vääjäämätöntä ja tavoitteisiin pääseminen lähempänä, kuin voisit uskoakaan. 

  

Lisäksi

  • Jokaisella Powerbase -valmentajalla on tuhansien valmennusten kokemus          

  • Jokaisella Powerbase -valmentajalla on virallisesti hyväksytty koulutustausta (EU)      

  • Jokainen Powerbase -valmentaja kehittää aktiivisesti ammattitaitoaan lisäkoulutuksilla       

  • Jokainen Powerbase -valmentaja omaa pitkän ja monipuolisen liikunnallisen harrastustaustan     

  • Jokainen Powerbase -valmentaja on läpäissyt kokonaisvaltaisen ja vaativan rekrytointiprosessimme     

KONSEPTI

Olemme yksityinen valmennuskeskus, ja vain valmennusasiakkaillamme on tiloihimme käyttöoikeus. Meillä treenataan rauhassa ilman ruuhkaa tai odottelua. Olemme olemassa valmennettaviamme varten ja haluamme sen näkyvän toiminnassamme joka päivä.  

Hinnoittelumme perustuu valmennusten määrään per viikko, etenee neljän viikon sykleissä, ja pitää sisällään kaiken olennaisen. Ja juuri niin pitkään, kuin tunnet valmennuksesta olevan sinulle hyötyä ja lisäarvoa siitä pyydettävän hinnan verran. Ei sitoumuksia eikä määrä-aikaisuuksia, ellet niitä itse halua. Tämä mahdollistaa kokeilemisen ilman sitoumuksia, ja kun varmuus lisäarvosta on selvinnyt, voi niin halutessaan sitoutua joustavasti saaden samalla joitain etuisuuksia. 

Me elämme valmennustoimintaamme valmennettaviemme onnistuminen energianlähteenä. Me luotamme ammattitaitoomme, konseptiimme ja tuottamaamme lisäarvoon, ja se mahdollistaa meidät olemaan joustavia. Määräaikaisuudet eivät siten ole meillä muuta kuin lisävaihtoehto niille, jotka huomaavat sen järkevämmäksi tai tehokkaammaksi tavaksi sitouttaa myös samalla itsensä tosissaan tavoitteisiinsa.  

Emme ole halpa, mutta meillä ei myöskään tarvitse maksaa ylimääräistä kuvitteellisilla perusteluilla. Olemme se järkevin vaihtoehto ihmisille, joille on tärkeää saada henkilökohtaista palvelua laadukkaissa tiloissa, sekä yksilöllistä ja progressiivista valmennusta varmoilla tuloksilla.

Kaikkein helpoin päätös on 100% päätös. Kun teet valmentajamme kanssa varmoja päätöksiä, sinun ei tavitse miettiä jokaisessa valintatilanteessa mitä sinun pitäisi tehdä. Sinun on helppo kohdata kaikki arjen tilanteet, kun sinulla on vain yksi vaihtoehto.

Me olemme se 100% päätös ihmisille, jotka ovat edelläkävijöitä ja haluavat tehdä pitäviä päätöksiä. Yksi asia kerrallaan rakennamme arkirutiinit muutosta ja uutta elämäntilannetta tukeviksi, ja teemme sen 100% varmuudella!     

LUE LISÄÄ

Valitse alta tavoitteesi
bottom of page