top of page
  • Writer's pictureJuha

Uusi valmennuskeskus Espooseen, elokuussa.

Powerbase syntyi voimakkaasta halusta parantaa ympärillämme olevien ihmisten hyvinvointia ja toimintakykyä.

Haluamme ennaltaehkäistä jatkuvasti lisääntyvien ylipaino- sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien syntymistä ja auttaa jo niiden kanssa taistelevia.


Tämän lisäksi Powerbasen ammattitaitoinen valmentajatiimi auttaa myös urheilijatasolla saavuttamaan parempaa menestystä fysiikkaa vaativissa lajeissa.


Tuleva yksityinen valmennuskeskus tarjoaa rauhallisen ja laadukkaan paikan saavuttaa omat tavoitteensa. ​

 

Taustaa


Powerbasen toimintamallit alkoivat muodostua jo 2021 kun pitkän linjan valmentajakaksikon Jaakon & Juhan unelmaa omasta valmennuskeskuksesta ruvettiin muuttamaan todeksi... Tausta on rakentunut yli 18 vuoden liikunta-alan kokemuksella kasatuista uniikeista valmennuspoluista eli metodeista.

Monipuolisten lähtötasotestien avulla jokainen valmennettavamme sijoittuu juuri tavoitteitaan tukevalle ja tämän hetkisen tason huomioivalle valmennuspolulle.

Jokainen valmennettavamme kulkee kohti tavoitteitaan henkilökohtaisen valmentajansa ja koko Powerbasen tiimin tuella eikä jää haasteiden tai vaikeuksien kanssa koskaan yksin. Jaakko


Juha

Tulevan valmennuskeskuksemme sijainti tulee olemaan:


Sinimäentie 8b, 02630 Espoo


Sinihelmi business parkilla on erinomainen sijainti Turunväylän varrella Sinimäessä, Espoossa. Autolla saavut Leppävaarasta 5 minuutissa, ja Helsingin keskustasta pääset vartissa.


Tämä sijainti tulee toimimaan näyttämönä tuleville upeille hyvinvointi tarinoille ja elämäntapamuutoksille.

Samalla olemme intohimoisesti rakentamassa tästä liikunta-alalle Suomen parasta paikkaa valmentajille olla töissä ja sitä kautta mahtavin paikka valmennettavalle treenata.
 


Käy liittymässä sähköpostilistallemme ja saat ensikäden tietoa avajaisistamme, palveluistamme, tarjouksistamme ja pääset myös seuraamaan keskuksen rakentumista.

⬇️


www.powerbase.fi


Terveisin

valmentajat Jaakko & Juha


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page